Meer resultaten voor houten bierkratjes

houten bierkratjes
Vind houten bierkrat op Marktplaats.nl.
Te koopGrolsch: houten bierkrat. Bierkrat van grolsch kornuit, handig als krantenbak woonaccessoires of voor op de fiets fietskrat 3 stuks te koop 15 per stuk. Houten bierkrat De Landsheer. Mooie antieke bierkrat van de landsheer met oude beugelflessen er nog bij!
google adwords
Jongeneel Verpakking Webstore. Houten bierkratje.
Assortiment houten bierkratje. In het assortiment van houten bierkratjes is er keuze uit een klein model en een groot model. Beide kratjes bieden ruimte aan zes verschillende flesjes. De kratjes zijn gemaakt van lichtgewicht hout met een blanke white wash.
ipvanish uk
Caulier Houten Bierkrat Belgian Beer Factory.
Daarnaast biedt onze webshop ook nog soortgelijke bierflessen, net als vatjes, gadgets en onze bierboxen natuurlijk. Trouwens, Caulier Houten Bierkrat is ook enorm populair als geschenk voor uw collega, echtgenoot of vriend tijdens de kerstperiode. Naast Caulier Houten Bierkrat biedt Belgian Beer Factory nog 1.400 Belgische bieren en soortgelijke producten aan.
SEO
Houten Bierkratten MultiCadeau.
Houten bierkratten voor 6, 12 of 24 flessen bier. Geschikt voor alle 25cl en 33cl flessen! Ze zijn verkrijgbaar per.: Bierkrat 6 vaks per 10 stuks. Bierkrat 12 vaks per 5 stuks. Bierkrat 24 vaks per 5 stuks. Categorie├źn: Geschenkverpakkingen, Houten Bierrekjes.
Bierverpakking, Kistje, Hout, 6 flessen, 12x17x33cm, naturel 439021, Neutraal Geschenken Paardekooper Verpakkingen B.V.
Met dit houten bierkratje vervoer je op feestelijke wijze zes flesjes bier. Of het nu gaat om een verjaardag, een etentje of een jubileum: met dit vintage bierkratje heb je bij elk feestje een passend cadeau te geven. Het bierkratje is gemaakt van stevig, bruin hout en heeft een nostalgische look.
bierkratjes De Cadeau Shop.
laten weten dat hij/zij de beste is? Dan is dit het ideale geschenk: leuke, schattige en originele houten bierkratjes! Wij zorgen voor een aangepaste zwarte teks t op het kratje zelf. Idien gewenst kan je stickers bijbestellen om over de bestaande etiketten van de flesjes te kleven.
Houten bierkrat diverse modellen bierkratjes Emkapak.
Het grote voordeel van houten bierkratjes is dat ze, nadat de inhoud opgedronken is, ook nog erg leuk zijn om terug te laten komen in bijvoorbeeld het interieur of om nogmaals cadeau te geven. Verschillende modellen houten bierkratjes. In het assortiment houten bierkratjes van Emkapak Verpakkingen, is er voor ieder wat wils.
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
Houten bierbak van De Koninck uit 1956 AUG. 104 BRECHT afmetingen hoogte 25 cm diepte 31 cm lengte 48 cm. 16 november 2018 1449: Antwerpen Wilrijk. Houten bierbak De Koninck. Houten bierbak van De Koninck uit 1970 L GYSEM BRECHT afmetingen hoogte 25 cm diepte 31 cm lengte 48 cm.
Houten bierkratten.
Land: Re: Houten bierkratten. Reactie 2 Gepost op: 01-11-2016 2219: u. Ziet er leuk uit en handig stapelbaar! Kan je ze ook leveren voor de iets hogere longneck flesjes eenmalige flesjes? Land: Re: Houten bierkratten. Reactie 3 Gepost op: 01-11-2016 2248: u.

Contacteer ons