Meer resultaten voor nijmegen meubels

nijmegen meubels
nijmegen meubels - Renoveren houten balken.
Vraag ook prijs voor nieuwe poorten op maat. Wij maken van uw houten eetplaats, slaapkamer, zitbank en andere meubels terug hedendaagse landelijke meubelen in een nieuwe naturelle kleur. Bij ons kan u ook terecht voor het renoveren van uw parketvloeren.
nijmegen meubels - Die meisten Möbel sind aus Teak oder Palisander; Furnier und Massivholz.
Al onze meubels zijn origineel en in perfecte of zeer goede staat, dankzij ons eigen professioneel atelier. De meeste meubels zijn gemaakt van teak of palissander; fineer en massief hout. Als u op zoek bent naar Hans Wegner stoelen of een Børge Mogensen sofa, laat het ons weten.
Rene Lansink Meubels op Maat Nijmegen Home.
Indien gewenst komen wij bij u thuis om de precieze maten te nemen en de details door te spreken. Uiteraard verzorgen wij op deskundige wijze de montage van het product waardoor u de komende jaren met plezier van uw meubels kunt genieten.
maximaal lenen
Meubels C-More Concept Store.
Made in Nijmegen bij C-More Concept Store. Timmermans Fietsen Made in Nijmegen. Studio in de Maak Made in Nijmegen. Hella Duijs Made in Nijmegen. Verlichting Joost Seegers. Anna Treurniet Made in Nijmegen. Hugo van der Kallen Made in Nijmegen Meubels.
kpn
Meer dan 85.000 meubels online Gratis thuisbezorging home24.nl.
Tussen de meer dan 85.000 producten vind je in een handomdraai mooie meubels en doe je inspiratie op voor je inrichting. Voel je thuis in je huis met onze hoogwaardige meubels, stijlvolle lampen en handige woonaccessoires in jouw stijl. Wij hebben moderne meubels, onverslaanbare prijzen, gerenommeerde merken, hoogwaardige materialen en exclusieve nieuwe modellen.
ibike wilrijk
Paul Meubelen, creatief en exclusief interieur design uit Nijmegen.
Paul Balm is een creatieve meubelmaker en interieurbouwer uit Nijmegen. Paul onderscheidt zich door zijn scherpe oog voor hout en andere materialen. Hierdoor krijgt uw meubelstuk, keuken of ander interieurproject een eigen karakter. Paul ontwerpt en maakt meubels voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.
dakwerker herent
Profijt Meubel Laagste prijs garantie 35 winkels door heel Nederland.
Oneindig veel keuze in stof en leer. Zekerheid en garantie: zorgeloos meubels kopen! Welkom bij Profijt Meubel! Wij helpen je graag in je zoektocht naar de juiste inrichting. Bij Profijt Meubel vind je de nieuwste interieurtrends en praktische meubeloplossingen voor iedere ruimte.
OXIDAAD Vintage industrieel design interieur meubels Nijmegen.
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om langs te komen bel/mail/of reageer op een item op deze site. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor de nieuwste items. @2018 by Oxidaad interieur. Back to top. Locatie: Stationsweg 19, Nijmegen noord.
Design Meubels Interieuradvies Van der Donk interieur.
Bezoek onze showroom in Gorinchem. Een bezoek aan Van der Donk Interieur is vooral inspirerend vanwege het rijke scala aan design meubels die per design studio worden gepresenteerd. Of het gaat om een verbouwing, verhuizing of om kleine aanpassingen in uw interieur, voor advies op maat bent u bij Van der Donk Interieur aan het juiste adres.Het designteam schetst letterlijk én figuurlijk de mogelijkheden die aansluiten op uw levensstijl.
Vakwerk met hoofd, hart en handen.
Wij denken mee met het functioneel. Het is ons werk om ervoor te zorgen dat het ontwerp goed vertaald wordt. Dat het er komt. Snel en economisch. meubel en interieurbouw van den Hoek Wolfskuilseweg 251 6542 AA, Nijmegen 024-3730059 kvk 10032485.
Haal jouw stijl in huis met Loods 5 meubels en accessoires Loods 5.
Trendateliers 04 jan 19 Modern graphics. In een wit interieur draait alles om contrast. Zie je huis als een groot wit canvas en geef de juiste meubels of accessoires een donkere tint. In een licht huis, krijgt juist donker alle aandacht!

Contacteer ons