Resultaten voor brocante nijmegen

brocante nijmegen
Nijmegen Dille Kamille sinds 1974.
Bezoek Philipse Koffie Brocante en drink koffie of thee uit prachtige retro kopjes. Deze gezellige zaak achter de Sint Stevenskerk serveert niet alleen heerlijke huisgemaakte appeltaart, maar verkoopt ook brocante uit België, Frankrijk en Engeland. Wandel door het prachtige rivierenlandschap en het heuvellandschap rond Nijmegen.
vaatwasser vrijstaand
Vivre Interieur Authentique Unieke meubelen met een verhaal.
In deze aflevering Visiting a trusted colleague ga je mee met Ebert Roest en Tom Roest op inkoop bij Raymond van Bijsterveld, hij is de eigenaar van Old Goods Vintage, Industrial. 13 maart 2017. Behind the scenes. 13 maart 2017. Vivre Interieur Authentique. 6515 AC Nijmegen Noord.
Kroon Casino
FollowFox Tried en tested: high tea bij Philipse Koffie Brocante FollowFox. Tried en tested: high tea bij Philipse Koffie Brocante FollowFox.
Wij kiezen voor een plek bij het raam en in plaats van een blik te werpen op de kaart, kijken we in eerste instantie vooral heel veel om ons heen, Doordat het servies namelijk ook als decoratie aan de muur hangt ademt de hele zaak van top tot teen brocante.
ipad apple kopen
Bauhaus, retro, industrieel, brocante en vintage bij Vivre Interieur Authentique Roomed. Page 1 Copy.
Bauhaus, retro, industrieel, brocante en vintage bij Vivre Interieur Authentique. Winkel admin za 4 mei 2013. Wat je stijl ook is, dikke kans dat je bij Vivre Interieur Authentique in Nijmegen iets tegenkomt van jouw gading. Wij worden in ieder geval helemaal blij als we binnenlopen in de 800 vierkante meter oude fabriekshal.
SEO
Evenementen en dagjes uit in het Rijk van Nijmegen Vrijetijdkrant.
Fête de la Nature Van 25 mei tot 27 mei Nijmegen Fête de la Nature Fête de la Nature 2018 Dit jaar is alweer de vijfde editie van Fête de la Nature, dat voorheen bekend stond als Dag van het Park. Van 2 juni tot 3 juni Nijmegen Nijmegen Klinkt!
20x favoriete hotspots in Nijmegen.
Geniet hier van eerlijke koffie met versgebakken appeltaart, een knusse high tea of huisgemaakte soep. Philipse is koffiehuis en brocantewinkel in één, dus struin terwijl je wacht door het brocante of zet een plaatje op op de oude platenspeler. Philipse Koffie en Brocante, St. Stevenskerkhof 44, Nijmegen.
10 x de leukste vintagewinkels van ons land nsfavourites.
Fabrics and More in Arnhem en Nijmegen. Van iconische jeansmerken en retro trainingspakken tot fabriekslampen uit Oost-Europa: in de gigantische filialen van Fabrics More in Nijmegen en Arnhem halen vintage-lovers hun hart op. Goed om te weten: de kleding wordt per kilo verkocht.
philipsekoffieenbrocante.nl.
All Seasons: Brocante Nijmegen.
In en om Nijmegen zijn veel leuke en kleine snuisterij. winkeltjes te vinden, met name Brocante winkeltjes. Mocht je eens een dagje naar Nijmegen gaan, of ben. je er in de buurt, dan mag je deze beslist niet missen. Lange Hezelstraat 82.

Contacteer ons