Meer resultaten voor oude industriele kasten

oude industriele kasten
Industriële interieurinspiratie voor jou!
De industriele stijl kenmerkt zich door een stoer, robuust en ruimtelijk karakter. Materialen zoals baksteen, beton en metaal/staal worden veelvuldig gebruikt en hebben vaak nog een ruw randje qua afwerking. De accentenkleuren blauw, rood en geel worden vaak gecombineerd met natureltinten zoals wit en grijs.
industriele lamp
Twindustrial Authentieke industriële lampen en meubels.
Wij zijn twee broers en hebben ons gespecialiseerd in authentieke industriële lampen, kasten, werkbanken, krukken, stoelen, tafels en accessoires. Bij ons is iedereen welkom; van kleine veranderingen in je interieur, tot grote bedrijfs projecten. Wij helpen graag! We hadden altijd al interesse in oude, industriële spullen: de materialen en werkwijze van vroeger fascineert ons.
oude industriele lampen
Vind oude industriele kast op Marktplaats.nl.
Een week 26. Advertenties gerelateerd aan oude industriele kast. industriële kast / oude bloemenveiling kar. Te koop twee industriele stelling kasten. Dit zijn oude bloemenveiling karren, deze zie je niet vaak meer. De grootste heeft een afmeting van 110x48x172 cm.
industriele lamp staand
Industriële kasten Loods66.
Ook upcycling en ready-made vallen hier onder! Al onze industriële kasten worden met de hand gerestaureerd. Er wordt er veel tijd en aandacht aan besteed waardoor unieke industriële kasten ontstaan! Wij hanteren een duurzame werkwijze en blazen oude kasten nieuw leven in!
oude eettafel
Oude Meubels opknappen alle tips en trucs die je nodig hebt.
Oude meubels opknappen alle technieken die u daarvoor kunt gebruiken. Oude meubels opknappen, daar hebben wij al ruim tien jaar ervaring mee. Die willen wij graag met u delen, want het opknappen van oude meubels is helemaal niet zo moeilijk en je kan dat met een groot aantal technieken doen.
oude industriele lampen
Industriële kasten Old BASICS.
In de woonbladen worden ook regelmatig kasten en andere meubels van Old BASICS gebruikt, door het steeds wisselende assortiment aan oude kasten is er steeds weer een uniek exemplaar te vinden. Op onze website is veel assortiment en inspiratie te vinden!
ArchiefKast
Oude kasten Brocante Industriele Vintage en Maatwerk kasten.
Geweldige gave oude industriele lade kast. U vind in onze webshop de mooiste Meubelen oude juweeltjes van Industriele kasten tot Brocante kasten en alles wat daar tussen zit. Landelijke Oude Vitrinekasten gave echte Schoolkasten eiken tafels gemaakt door onze eigen timmerman van echt oud eiken.
OUDE METALEN INDUSTRIËLE KAST met 4 inschuifbare deurtjes met. www.soberenstoerwonen.nl.
OUDE METALEN INDUSTRIËLE KAST met 4 inschuifbare deurtjes met slot. Bezorgkosten op aanvraag. OUDE METALEN INDUSTRIËLE KAST met 4 inschuifbare deurtjes met slot. Bezorgkosten op aanvraag. x In winkelwagen. Meer Kasten / Dressoirs / TV meubels. Leuke oude metalen industriële kast met doorleefde geroeste uitstraling.
Spoor38, Industrieel, Brocante, Design, en nog veel meer.
Hoe en waar te koop. Javascript is niet ingeschakeld in uw webbrowser. Schakel deze in voordat u verder gaat met het gebruik van de website. Klik hier voor Jeroen zijn vondsten. Het eenvoudigst is om per mail te reageren via Jeroen@spoor38.nl.

Contacteer ons