Resultaten voor hout bierkratten

hout bierkratten
Houten bierkrat diverse modellen bierkratjes Emkapak.
In het assortiment houten bierkratjes van Emkapak Verpakkingen, is er voor ieder wat wils. We hebben namelijk verschillende modellen houten bierkratten. Van vijf tot twaalf bierflesjes, hoge en lage modellen en dat allemaal in verschillende soorten en kleuren hout. En dat allemaal FSC gekeurd.
GoogleAnalytics
Vind houten bierkrat op Marktplaats.nl.
Met deze echte houten tafelblad kunt u snel en gemakkelijk een staande tafel uit de bierkratten samenstellen. Productbeschrijving: een echte houten tafelblad passt perfect op de bierkratten een. Nieuw Ophalen of Verzenden. Houten bierkrat gevuld met oude bierflessen. Doe een leuk bod! Bierkrat amstel antiek hout.
general
Krat Antiek Art 2dehands.be.
4 augustus 2018 1528: Zonnebeke Beselare. Verzamelstuk, origineel houten krat Schweppes uit 1967. Voor verzamelaar of decoratie, magnifiek origineel stuk geschiedenis krat Schweppes in hout en uit 1967. Dimensies: 38cm x 27cm x 21cm. 3 augustus 2018 1030: Lasne Ohain.
Keyboost France
Nieuwe vintage bier kratten Schoeller Allibert.
Sinds 2000 zijn een aantal in-mould labels begonnen met het reproduceren van een hout korrel effect. Maar het is pas onlangs dat de twee technologieën zijn aangewend om een perfecte combinatie te produceren. Terwijl de gebruikelijke glanzende afwerking van IML niet in overeenstemming was met het houten aspect dat Krombacher wilde verkrijgen, behaalde de nieuwe Schoeller Allibert IML technieken, voor de eerste keer ooit een unieke matte textuur inclusief matte afwerking en bedrukking op het oppervlak van de krat. zoals te zien hieronder. Daarnaast heeft de nieuwe Schoeller Alliberts IML film verbeterde recyclage capaciteiten dan elke andere beschikbare oplossing op de markt. Onze klant, Krombacher, is ontzetend tevreden met de look en feel van hun gloednieuwe, maar oude traditionele houten-effect bierkratten.
ipvanish account
Krat opslag Wikipedia.
Standaard bierkratten voor 24 flesjes hebben dezelfde maat, maar de hoogteverschillen zijn veel kleiner; ze hebben een stapelhoogte van 23 tot 25 centimeter. Tussen standaardkratten van verschillende bedrijven zitten duidelijke vormverschillen, zo hebben kratten van Alfa rondere hoeken dan de meeste andere bierkratten.
Houten kratten kopen meubels online BESLIST.be Collectie 2018.
Nachtkastje in hout en metaal Jimi: Een vernieuwde retro look voor dit nachtkastje in hout en geverfd metaal, ultra praktisch dankzij de lade en de nisOmschrijving 1: lade1 nisEigenschappen van het nachtkastje Jimi Poten: in massief berkenhout met nitrocellulose afwerkingLade in MDF met laagje essenhout, met nitrocellulose afwerkingGeverfd metaal.
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
Voor de 175ste verjaardag van de Gentse Feesten schreef Karel Van Keymeulen samen met Christoph Peeters, Ruben Mantels, Bart D'hondt, Jacques. 27 oktober 2018 1605: Gent. heb hir nog enkel houten bierkratten staan met flesjes. 18 oktober 2018 1944: Waregem.
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
Als u op een link of op Aanvaarden tikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën waarmee wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites.
Vind houten bier kratten op Marktplaats.nl.
Hout en Planken 1. Nieuw Nieuw 1. Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw 5. Gebruikt Gebruikt 2. Een week 4. Advertenties gerelateerd aan houten bier kratten. Vintage houten krat bier flesjes. Houten krat uit de jaren 30 met 3 glazen beugel bier flesjes.

Contacteer ons